Lista completă a jucătorilor propuşi pentru trofeul din Premier League care se vor duela pentru titlul de Jucătorul anului

Postat la: 15.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Lista completă a jucătorilor propuşi pentru trofeul din Premier League care se vor duela pentru titlul de Jucătorul anului

Englezii au publicat lista celor şase jucători din Premier League, nominalizaţi pentru trofeul de "Jucătorul anului". Liderul Chelsea are cei mai mulţi jucători propuşi, doi, faţă de Tottenham, Manchester United, Arsenal şi Everton, care au câte un reprezentant.

Tottenham domină lista pentru "Cel mai bun tânăr jucător al anului". Lista completă a jucătorilor propuşi pentru trofeul de "Jucătorul anului în Premier League" :

Eden Hazard (26 de ani) - Chelsea

În 2014 a primit titlul pentru "Cel mai bun tânăr jucător al anului în Premier League", iar în 2015 a primit distincţia pentru care a concurează şi în acest sezon. După 29 de partide dispuate în actuala stagiune de Premier League, belgianul a marcat de 14 ori şi a reuşit cinci pase decisive.

Zlatan Ibrahimovic (35 de ani) - Manchester United
Venit în vara trecută pe Old Trafford, suedezul a punctat de 17 ori şi a livrat cinci pase decisive, în 27 de jocuri.

Harry Kane (23 de ani) - Tottenham
Cu 19 goluri în 23 de etape, atacantul principal al naţionalei "Albionului" se află pe poziţia secundă în clasamentul golgheterilor din actualul sezon al Premier League.

N'Golo Kante (26 de ani) - Chelsea
Adus de la Leicester după ce a cucerit tiltul în prima ligă engleză, mijlocaşul francez s-a impus imediat la Chelsea, devenind un om de bază pentru Antonio Conte. Kante a fost pe teren în 30 din cele 31 de etape, reuşind un gol şi o pasă decisivă, dar fiind un jucător cheie la mijlocul terenului.

Romelu Lukaku (23 de ani) - Everton
Cel mai tânăr jucător nominalizat pentru această distincţie, se află într-o formă de zile mari la Everton. Belgianul e golgheterul campionatului, cu 23 de goluri marcate până în acest moment. Lukaku a fost titular în 31 din cele 32 de etape ale Premier League.

Alexis Sanchez (28 de ani) - Arsenal
Fostul jucător al Barcelonei nu traversează o formă foarte bună în acest moment, dar se află oarecum în nota echipei. Chiar şi aşa, Sanchez a avut până acum un sezon bun, reuşind să puncteze de 18 ori şi să livreze zece pase decisive, în 30 de etape.

Deţinătorul trofeului pentru "Jucătorul anului în Premier League" este algerianul Riyad Mahrez. Campion cu Leicester în stagiunea precedentă, jucătorul în vârstă de 26 de ani a reuşit în sezonul 2015/2016 să puncteze de 17 ori şi să paseze decisiv de zece ori, pe parcursul a 37 de etape.

Lista completă a jucătorilor propuşi pentru trofeul de "Cel mai bun tânăr jucător al anului în Premier League" :

Dele Alli (21 de ani) - Tottenham
Harry Kane (23 de ani) - Tottenham
Romelu Lukaku (23 de ani) - Everton
Jordan Pickford (23 de ani) - Sunderland
Leroy Sane (21 de ani) - Manchester City
Michael Keane (24 de ani) - Burnley

Dele Alli a câştigat trofeul pentru "Cel mai bun tânăr jucător al anului" în sezonul anterior. În 33 de etape, englezul a reuşit zece goluri şi nouă pase decisive. Înainte de reuşita lui Alli, trofeul a fost primit de un alt jucător al lui Spurs, şi anume Harry Kane.

loading...
PUTETI CITI SI...