Liga 1: Ilie Stan a fost dat afară chiar după o victorie! Cine este favorit să-i ia locul

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Liga 1: Ilie Stan a fost dat afară chiar după o victorie! Cine este favorit să-i ia locul

Ilie Stan (49 de ani) a fost demis, luni, de la conducerea lui ASA Târgu Mureş, vestea venind la doar trei zile după victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-1.

Favorit să-i ia locul lui Ilie Stan este Adrian Falub. N-ar fi prima aventură a lui Falub la Târgu Mureş. În perioada mai 2010 - august 2010, a fost antrenor la FCM Târgu Mureş. Apoi, din marti 2014 până în septembrie 2014 a pregătit-o pe ASA, echipă înfiinţată după intrarea FCM-ului în faliment. Ultima echipă pregătită de Falub este Concordia Chiajna, de la care a plecat la finalul sezonului trecut.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării ardelene, care notează si că despărţirea  de Ilie Stan s-a produs pe cale amiabilă: "Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureş anunţă încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan. Ţinem să-i mulţumim tehnicianului Ilie Stan pentru munca profesionistă depusă în ultimele luni la clubul nostru, reuşind într-un timp scurt timp să închege o echipă competitivă, cu şanse de a se salva de la retrogradare. Mulţumim pentru tot şi mult succes în carieră!", notează site-ul lui ASA.

În vârstă de 49 de ani, Ilie Stan a devenit antrenorul lui ASA Târgu Mureş în luna decembrie a anului trecut şi, de atunci, a condus echipa în opt meciuri, reuşind o victorie, trei egaluri şi pierzând de patru ori. ASA Târgu Mureş se află în acest moment pe ultimul loc în play-out-ul Liga 1, cu doar nouă puncte.

loading...
PUTETI CITI SI...