Larry Nassar, medic al echipei feminine de gimnastică a SUA, vinovat pentru agresiune sexuală, în şapte cazuri: "Mă rog în fiecare zi pentru iertare"

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Larry Nassar, medic al echipei feminine de gimnastică a SUA, vinovat pentru agresiune sexuală, în şapte cazuri:

Fostul medic al echipei olimpice de gimnastică a Statelor Unite ale Americii, Larry Nassar, a pledat vinovat în şapte cazuri în care a fost acuzat de agresiune asupra unor fete, informează The New York Times.

Nassar a fost acuzat de molestarea a şapte fete, multe dintre ele gimnaste, în perioada în care a lucrat pentru Federaţia de gimnastică, dar şi la Universitatea de Stat din Michigan. În vârstă de 54 de ani, medicul riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. Într-o scurtă declaraţie făcută miercuri, Nassar a spus că şi-a recunoscut faptele pentru "progresul societăţii şi stoparea violenţei". "Mă rog în fiecare zi pentru iertare", a adăugat medicul, conform sursei amintite.

Audierea lui Nassar vine la doar o zi după ce fosta gimnastă Gabby Douglas l-a acuzat de abuz sexual. În trecut, Larry Nassar a mai fost acuzat de fapte similare de alte două foste componente ale echipei olimpice din SUA, Aly Raisman şi McKayla Maroney. În total, Nassar este acuzat că a abuzat sexual mai mult de 130 de femei. El îşi va afla pedeapsa pe 12 ianuarie 2018.

loading...
PUTETI CITI SI...