Ionuţ Lupescu, decizie de ultimă oră privind candidatura la alegerile FRF

Postat la: 13.03.2018 16:04 | Scris de: ZIUA NEWS

Ionuţ Lupescu, decizie de ultimă oră privind candidatura la alegerile FRF

Ionuţ Lupescu, reprezentantul Generaţiei de Aur la alegerile FRF din aprilie, şi-a depus oficial, marţi dimineaţă, dosarul de candidatură pentru funcţia de preşedinte. Alegerile de la FRF vor avea loc la 18 aprilie. Principalul contracandidat al lui Lupescu va fi actualul preşedinte al forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat.

Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", este mesajul lui Lupescu postat pe Facebook.

loading...