Iohannis i-a decorat pe Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi Larisa Iordache

Postat la: 27.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Iohannis i-a decorat pe Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi Larisa Iordache

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat miercuri pe sportivii români medaliaţi la Campionatele Europene de Gimnastică. Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu sunt decoraţi cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios" în grad de Ofiţer, iar Larisa Iordache cu Ordinul „Meritul Sportiv", Clasa a III-a.

"În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie a.c.), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios" în grad de Ofiţer doamnei Cătălina Ponor şi domnului Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul „Meritul Sportiv", Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisa Iordache", se arată în comunicatul de presă transmis de Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, Preşedintele Klaus Iohannis apreciază performanţele excepţionale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România, se mai arată în comunicat. Sportiva Cătălina Ponor a cucerit, duminică, medalia de aur la concursul de la bârnă din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, probă în care Larisa Iordache a fost medaliată cu bronz. În vârstă de 29 de ani, Ponor a fost notată de arbitri cu 14,566 şi a fost urmată de sportiva olandeză Eythora Thorsdottir (18 ani), care a obţinut argintul după ce a fost notată cu 14,066, şi de Larisa Iordache (20 de ani), care a câştigat bronzul, cu nota 13,966. Delegaţia României a ajuns astfel la patru medalii câştigate la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, după ce sportivul Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sol şi argintul la sărituri.

loading...
PUTETI CITI SI...