Halep s-a retras de la Brisbane. Românca e măcinată de problemele de sănătate

Postat la: 20.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Halep s-a retras de la Brisbane. Românca e măcinată de problemele de sănătate

Cu doar câteva ore înainte, şi Maria Sharapova a anunţat că se retrage din turneul australian, din cauza unei accidentări. "Am avut probleme cu tendonul lui Ahile în August şi Septembrie, iar apoi nu am mai simţit durerea, dar acum am dureri de două săptămâni. Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să încep anul în Brisbane, dar nu cred că pot duce la capăt un meci", a declarat Halep.

Simona Halep nu părăseşte Australia. Românca va juca la turneul din Sydney săptămâna viitoare. "Da, plănuiesc să merg la Sydney. Mi-am făcut RMN şi nu e nimic periculos, dar tot este o inflamaţie. Trebuie doar să mă odihnesc câteva zile", a mai precizat Halep. Halep şi Sharapova vor fi înlocuite la Brisbane de Margarita Gasparyan şi Ysaline Bonaventure. Favorită la Brisbane, după retragerea Simonei Halep, este Garbiñe Muguruza.

Conducerea turneului s-a aratat dezamagită de decizia luată de Simona Halep, intrucât mulţi fani veniseră special pentru ea la Brisbane. "Suntem trişti să vedem că Simona s-a retras şi sunt dezamăgită pentru fanii noştri, întrucât ştiu că abia aşteptau să o vadă în Brisbane. Competiţia este însă incredibil de puternică în continuare", a declarat directorul turneului, Cam Pearson, pe contul de Twitter. Vestea retragerii Simonei Halep a venit că un şoc. Sportiva noastră se afla de o săptămână în Australia, s-a antrenat intens, a zâmbit şi a mers la plajă şi nimic nu avea să anunţe această accidentări.

loading...
PUTETI CITI SI...