Halep: Mă bucur că am câştigat primul meci în calitate de numărul 1 mondial, în noul an

Postat la: 01.01.2018 12:13 | Scris de: ZIUA NEWS

Halep: Mă bucur că am câştigat primul meci în calitate de numărul 1 mondial, în noul an

Simona Halep le-a mulţumit spectatorilor care au venit să o susţină la primul meci din 2018, disputat, luni, în prima manşă a turneului de la Shenzhen. Ea a afirmat că se bucură de faptul că a reuşit să înceapă primul ei an pe locul I WTA cu o victorie.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit, apreciez că veniţi mereu să mă susţineţi. Este întotdeauna frumos să evoluezi în faţa unui public numeros. Pentru mine este întodeauna frumos să joc aici, la Shenzhen, am câştigat un titlu, acum 2-3 ani. Mă bucur că am câştigat astăzi, e prima mea victorie în calitate de numărul 1 mondial, în noul an. Sunt fericită şi mă bucur de timpul petrecut aici. Am avut momente frumoase de fiecare dată când am venit aici, chiar dacă anul trecut nu am jucat prea bine. Vă mulţumesc şi vă aştept la meciul meu din următorul tur şi sper să câştig câteva partide aici şi să merg până la final", a declarat Halep, după întâlnirea cu Nicole Gibbs.

Românca a mai rămas pe teren pentru a schimba mingi cu o fetiţă jucătoare de tenis. Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Shenzhen Open. În faza următoare, Halep va evolua cu chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, pe care a învins-o în singura lor întâlnire disputată până acum, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, în turul al doilea la Eastbourne, în 2017. Calificarea în manşa a doua este recompensată la Shenzhen cu un premiu de 7.238 de dolari şi 30 de puncte WTA. Anul trecut, românca a pierdut în optimi la acest turneu, în faţa sportivei cehe Katerina Siniakova, scor 3-6, 6-4, 5-7. Halep a câştigat competiţia chineză în 2015.

loading...