Hagi, despre cel mai nou transfer al Viitorului: "Armăsarul a fost bun... cred că sămânţa e bună"

Postat la: 11.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Hagi, despre cel mai nou transfer al Viitorului:

Echipa lui Gică Hagi, Viitorul, va juca duminică, de la 20.45, cu FCSB. "Regele" a prefaţat derby-ul cu roş - albaştrii, nu s-a arătat de acord cu aducerea arbitrilor străini la meciurile din play-off şi a comentat despre cel mai recent transfer al echipei sale.

"Încercăm să facem un meci extraordinar, am venit cu gândul sa câştigăm, sa marcăm, sa facem un meci mare. Steaua e puternică acasă, are jucători valoroşi, trebuie să nu le dai timp şi spaţiu să gândească. Sper ca noi să fim mai iuţi ca ei. Suntem într-un moment fericit, ne-am atins obiectivul şi sperăm să facem meciuri frumoase în play-off", a declarat managerul celor de la Viitorul.

Apoi, a anunţat că nu vrea ca meciurile echipei sale să fie conduse de "fluieraşi" străini: "Eu, personal, sunt pentru a ne creşte arbitri, jucătorii, antrenorii noştri români. Trebuie sa credem în ce avem". Altfel, Regele a vorbit despre cel mai recent transfer al Viitorului. "Armăsarul a fost bun... cred că sămânţa e bună. Şi cred eu că e un băiat inteligent, destul de iute, serios, îi place fotbalul, are talent, eu l-am văzut şi îmi place", a spus Hagi referindu-se la mijlocaşul de 15 ani Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu.

loading...
PUTETI CITI SI...