Gică Popescu a primit o sentință favorabilă. Dar emoțiile nu au trecut pentru Baci

Postat la: 05.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Popescu a primit o sentință favorabilă. Dar emoțiile nu au trecut pentru Baci

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis eliberarea condiționată a Baciului. Instanţa a decis că Gheorghe Popescu îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat,respingând astfel cererea procurorilor anticorupție.

Propunerea Comisiei de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul internaţional îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi, a fost admisă, iar fostul itnernațional poate fi eliberat.

Decizia magistraților de la Judecătoria sectorului 4 nu este definitivă putând fi atacată cu recurs de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Gheorghe Popescu poate pleca din penitenciar.

////

Procurorii se opun eliberării condiționate a lui Gheorghe Popescu și au cerut judecătorului să refuze cererea, potrivit dolcesport.ro.

În scurta lui pledoarie lui, fostul fotbalist a menționat Instanței că a înțeles că a greșit și că a plătit pentru greșelile lui.

///

Gheorghe Popescu a fost adus, luni, din penitenciar la Judecătoria Sectorului 4, unde este judecată cererea de eliberare condiţionată, informează Mediafax.

Fostul internațional romândupă a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

Comisia de la Penitenciarul Jilava, unde fostul internaţional îşi execută pedeapsa, a hotărât, pe 24 septembrie, să îl propună pentru liberare condiţionată, iar Instanţa Judecătoriei Sectorului 4 va decidă dacă Gheorghe Popescu va eliberat.

loading...
PUTETI CITI SI...