Gică Popescu: Imaginea echipei naţionale a cam dispărut

Postat la: 04.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Popescu: Imaginea echipei naţionale a cam dispărut

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial candidatura la şefia Federaţiei Române de Fotbal luni, în cadrul unei conferinţe de presă. Fostul internaţional român s-a bucurat de susţinerea unor nume importante din fotbalul românesc, ca Gică Hagi, Ionel Ganea, Ilie Dumitrescu, Victor Piţurcă sau Gică Popescu, scrie Mediafax.

Fostul căpitan al Barcelonei a vorbit despre problemele pe care le are fotbalul românesc şi despre imaginea echipei naţionale. "Eu am spus-o de nenumărate ori că nu mă interesează întoarcerea la FRF, dar dacă Ionuţ va avea nevoie de ajutorul meu, nu numai eu, ci toţi care am fost astăzi prezenţi îl vom ajuta, vom fi alături de el. Până la urmă, nu-l ajutăm pe Ionuţ, ci ajutăm fotbalul românesc. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare de la bază, de o recredibilizare, pentru că această imagine pe care o aveam la nivelul echipei naţionale a cam dispărut din cauza rezultatelor proaste pe care le-a avut echipa naţională în ultimii ani", a spus Gică Popescu la gala fostului său coleg de la echipa naţională.

Fostul component al generaţiei de aur şi-a exprimat opinia în legătură cu situaţia delicată în care se află Dinamo. "E o surpriză, una neplăcută pentru fotbalul românesc. Ar fi fost un adversar redutabil pentru toate celelalte echipe. Dinamo a fost pe punctul de a nu intra în play-off şi anul trecut, iar după aceea Dinamo a jucat bine, a pus probleme, a câştigat meciuri, cred că ar fi fost un play-off mult mai plăcut şi mai interesant cu Dinamo, dar situaţia de acolo i-a lăsat afară. Florin dă dovadă de curaj ca într-o situaţie ca cea de la Dinamo să preia funcţia de antrenor principal. Nu îi va fi uşor, pentru că are o presiune din partea conducerii, din partea publicului şi va avea o misiune grea", a precizat Popescu. Gică Popescu a evoluat pentru Dinamo timp de şase luni, în sezonul 2002-2003, formaţia din Ştefan cel Mare fiind ultimul club din România la care a evoluat.

loading...
PUTETI CITI SI...