FRF și LPF, pregătite să apere la TAS campioana României

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

FRF și LPF, pregătite să apere la TAS campioana României

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că FRF și LPF sunt pregătite să apere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, într-un proces cu FCSB, faptul că FC Viitorul este campioana României.

"Viitorul Constanța este campioana României, ediția 2016-2017, iar Pandurii Târg Jiu și ASA Târgu Mureș au retrogradat. Acesta este clasamentul final omologat de Comitetul Executiv. Este un drept al clubului FCSB de a merge la TAS. Federația Română de Fotbal și LPF sunt pregătite 100% pentru a apăra ceea ce s-a stabilit pe teren și anume că FC Viitorul est campioana României. Nu cred că vom avea același avocat cu Liga la TAS. Cred că ne vom face apărarea separat. Nu am luat încă decizia, o vom lua mâine sau poimâine", a spus Burleanu, potrivit Agerpres.

Acesta a menționat că FRF transmite în cursul acestei zile lista echipelor românești care vor participa în ediția viitoare a cupelor europene, iar printre acestea nu se regăsește și FC Voluntari. Câștigătoarea Cupei României dorește să participe în Europa League, dar nu deține licență. "FRF trimite azi la UEFA lista cu echipele care vor reprezenta România în cupele europene. FC Voluntari nu este pe această listă în momentul de față. Dar eu nu mă pot antepronunța, doar Comisia de Licențiere poate decide acest lucru", a afirmat Burleanu la finalul Comitetului Executiv de luni.

 

loading...
PUTETI CITI SI...