Filmul meciului: CFR Cluj - FCSB 0-0. Nicio echipă n-a riscat, iar lupta pentru titlu rămâne deschisă

Postat la: 18.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Filmul meciului: CFR Cluj - FCSB 0-0. Nicio echipă n-a riscat, iar lupta pentru titlu rămâne deschisă

Inaintea acestui meci, FCSB şi-a savurat rolul de observator în prima etapă a returului din playoff. După ce Astra a învins CSU Craiova şi îi ţine departe pe olteni de lupta de la vârf, rivala Dinamo a completat coşul cu daruri prin victoria de duminică, 2-1 în Ştefan cel Mare cu Viitorul.

Echipele de start:

CFR: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora - Gomelt, Deac - Sorsa, Păun, Omrani - Bud
FCSB: Niţă - Pleaşcă, Bălaşa, Moke, Momcilovic - Pintilii, Ov. Popescu - Boldrin, Fl. tănase, De Amorim - Alibec

21:20 Trei minute de prelungire pentru această partidă!

21:15 Mai puţin de cinci minute până la final! Ambele formaţii caută golul victoriei. Deac a trimis slab cu capul din interiorul careului, iar balonul s-a dus peste poarta oaspeţilor.

21:10 Florin Tănase părăseşte terenul în minutul 84, intră fostul jucătorul al CFR-ului, Jakolis. S-au epuizat toate modificările.

21:05 Florin Tănase a ratat de puţin deschiderea scorului! Decarul s-a descotororist de fundaşii adverşi, dar a trimis pe lângă poarta lui Mincă. Câţitva fani ai FCSB-ului de la Tribuna I au avut o iluzie optică şi au sărbătorit. Din acest motiv s-au produs câteva conflicte în tribunele arenei. Alexandru Păun a fost înlocuit cu Dan Roman, CFR-ul şi-a epuizat schimbările.

21:57 A doua schimbare la CFR, Nascimento intră în locul lui Sorsa. Ambii tehnicieni mai au o singură schimbare la dispoziţie. Primul cartonaş galben a venit după 70 de minute, Gomelt l-a faultat pe Pintilii, astfel că arbitrul Găman i-a acordat primul avertisment al serii.

21:55 Intrat de doar câteva momente, Gnohere l-a angajat perfect pe Gabi Enache în preajma porţii adverse. Jucătorul intrat în locul lui De Amorim la pauză a tras puţin pe lângă stâlpul din stânga. 0-0, şi putem trece în revistă prima ocazie importantă a FCSB-ului.

21:48 A doua schimbare la oaspeţi, Harlem Gnohere intră în locul lui Alibec, nu riscă nimic Reghecampf. Dacă ar fi fost avertizat astăzi, Alibec acumula patru cartonaşe galbene şi ar fi lipsit din derby-ul cu Viitorul. Schimbă şi Vasile Miriuţă, Cristi Bud e înlocuit de Nouvier, astfel că Omrani va trece pe postul de atacant. Gnohere afişează un look nou astăzi, asemănător cu cel al lui Bakayoko de la AS Monaco.

21:45 CFR-ul controlează jocul în această repriză a doua. Tiago Lopes a profitat de o pasă greşită a lui Moke, a driblat fără probleme doi adversari, dar a finalizat slab iar Niţă a reţinut balonul.

21:40 Se "bagă material" în debutul părţii secunde. Jucătorii celor două echipe nu se menajează deloc. George Găman nu a arat până acum niciun cartonaş galben.

21:33 S-a reluat jocul în Gruia! Enache a intrat la FCSB în locul lui De Amorim. CFR-ul nu a schimbat nimic la pauză.

21:18 Pauză la Cluj! A fost o primă repriză în care niciuna dintre echipe nu a riscat. Aşteptăm o repriză a doua mult mai spectaculoasă, dar e greu de crezut având în vedere miza partidei.

21:15 Ciprian Deac a fost blocat în extremis din faţa portii! Mijlocaşul CFR-ului a tras din voleu dar mingea a fost respinsă în afara terenului de apărarea oaspeţilor. Lovitură de colţ pentru CFR, tot Ciprian Deac se află lângă balon.

21:10 FCSB-ul începe să se apropie de poarta lui Mincă, dar gazdele joacă mult mai disciplinat în acest moment şi reuşesc pe alocuri să controleze jocul. Bud şi Deac au încercat poarta de la distanţă, dar fără să-i dea emoţii lui Niţă. După 40 de minute, nu am avut vreun şut pe spaţiul porţii.

21:00 Alexandru Păun are cea mai mare ocazie a reprizei! Omrani a trimis în faţa porţii iar Păun a ratat de puţin întâlnirea cu balonul. Mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Niţă iar tabela rămâne intactă.

20:55 Galeria CFR-ului se ridică la cel mai înalt nivel! Ne aducem aminte de zilele de glorie ale Ligii 1. Ocaziile întârzie să apară în această repriză. Se simte tensiunea partidei, ambele echipe joacă extrem de calculat.

20:50 Arbitrul asistent a fost atacat de un copil de mingi :) Din dorinţa ca CFR-ul să reia jocul cât mai rapid, tuşierul de pe partea cu tribuna a doua a fost "victima" unuia dintre juniorii clujenilor.

20:45 Gazdele joacă foarte avansat în acest moment, în timp ce băieţii lui Reghecampf încearcă să dea lovitura pe contraatac. Formula aleasă de Vasile Miriuţă şi-a pus amprenta asupra partidei după primele 15 minute.

20:40 Sorsa a avut prima ocazie a partidei! Jucătorul gazdelor a reluat din cădere cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Florin Niţă. Avem un joc echilibrat în debutul partidei, niciuna dintre echipe nu riscă nimic deocamdată. Galeria CFR-ului asigură fondul sonor, ca la un adevărat derby.

20:32 A început ultima partidă din etapa cu numărul şase a play-off-ului. Lovitura de începere le-a aparţinut oaspeţilor de la FCSB, care vor ataca de la dreapta spre stânga. Pentru arbitrul George Găman este primul meci din play-off la care oficiază.

20:17 FCSB va fi susţinută de aproximativ 200 de fani la această partidă, toţi veniţi din Ardeal.

19:15 Avem cele două echipe de start! Miriuţă şi Reghecmapf joacă 4-2-3-1, iar ambii antrenori au trimis pe teren tot ce au mai bun. Se anunţă spectacol la Cluj, iar singura surpriză e reprezentată de apariţia lui Boldrin în dreapta liniei ofensive a oaspeţilor.

18:46 Mai sunt mai puţin de două ore până la meci, iar veştile transmise de reporterul ProSport sunt dintre cele mai bune pentru gazde şi nu numai. Partida din această seară a stârnit un interes imens în rândul microbiştilor clujeni, iar meciul se va juca cu casa închisă, urmând ca 15.000 de oameni să ia loc în tribunele stadionului din "Gruia".

Rezultatele o păstrează pe FCSB lider cu două puncte avans chiar şi înainte de meciul cu CFR Cluj, de diseară. Laurenţiu Reghecampf are în faţă o partidă în care victoria poate aduce un jolly joker important. Cele trei puncte ar mări considerabil distanţa faţă de Viitorul şi Dinamo, echipele care par să poată duce lupta la titlu. Totuşi, Vasile Miriuţă este conştient de faptul că o victorie a CFR-ului poate aduce echipa din Cluj la doar patru puncte de lider şi la două puncte de locul doi, astfel încât opoziţia va fi puternică.

Gazdele acuză doar absenţa lui Nascimento, accidentat. În rest, Vasile Miriuţă are tot lotul la dispoziţie şi îl poate folosi inclusiv pe Larie, cel care a intrat deja în jocul lipsit de fair-play pe care finanţatorul FCSB în joacă înainte de astfel de partide. Dorit la nivel declarativ de Becali, Larie va completa centrul defensivei alături de Horj. Deac, un alt fotbalist legat la nivel declarativ de FCSB va fi titular în banda dreaptă, în timp ce de finalizare se va ocupa Omrani.

Fără probleme speciale de lot, Reghecampf are de făcut nişte alegeri în ceea ce priveşte compartimentul defensiv şi cel median. Tamaş poare reveni în primul "11" după eliminarea de la Constanţa, însă trebuie să îl scoată de acolo pe Moke, cel cu evoluţii oscilante în ultimele partide. Tot la mijlocul terenului există dilemele Enache şi De Amorim, fotbaliştii de bandă ai vicecampioanei cu prestaţii foarte modeste în acest an. Soluţia pentru înlocuirea primului se numeşte Jakolis, cel care a fost transferat de la CFR şi care are avantajul că ştie mai bine particularităţile adversarului, dar şi pe cele ale terenului de la Cluj. În partea opusă, Florin Tănase poate reveni pe postul pe care a dat randament la Viitorul, făcându-i astfel loc în spatele lui Alibec unui Boldrin sau Achim, singurii fotbalişti care par capabili în acest moment să livreze pase utile pentru golgheterul vicecampioanei.

loading...
PUTETI CITI SI...