Fed Cup 2016. Declarații șocante despre Halep: "Numai ea ştie prin ce chinuri a trecut. După meciul pierdut cu Pliskova, a plâns toată seara"

Postat la: 08.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Fed Cup 2016. Declarații șocante despre Halep:

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a dezvăluit în ce condiții a jucat Simona Halep (3 WTA), pentru România, în confruntarea de la Fed Cu, cu Cehia. 

"Înaintea meciului cu Kvitova am intrat în vestiar. Nu putea să meargă. Repet, nu putea să meargă, nu să alerge. A trimis pe cineva să-i cumpere pantofi de sport cu un număr mai mare pentru a putea să-şi pună bandeje la degete. Numai ea ştie prin ce chinuri a trecut.

90% dintre sportivi nu ar fi intrat pe teren în asemenea condiţii. Îşi doreşte să joace bine şi să câştige pentru România. După primul meci, pierdut cu Pliskova, a plâns toată seara", a declarat George Cosac, la ProSport LIVE.

Reprezentativa feminină de tenis a României a ratat, la finalul săptămânii trecute, accesul în semifinalele Fed Cup, fiind învinsă de Cehia, cu 2-2 și va evolua în barajul pentru menținerea în grupa Mondială.

loading...
PUTETI CITI SI...