FC Voluntari - CSM Poli Iași 0-0. Moldovenii revin în fruntea play-out-ului

Postat la: 18.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

FC Voluntari - CSM Poli Iași 0-0. Moldovenii revin în fruntea play-out-ului

CSM Poli Iași a obținut o remiză pe terenul Voluntariului, scor 0-0, și a revenit astfel în fruntea play-out-ului, cu 29 de puncte, la fel ca Mediaș. Ilfovenii se situează pe locul 4, cu 21 de puncte, și tremură în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut oaspeților. Ștefănescu a reluat periculos din doar câțiva metri, însă Balauru a reușit să respingă în corner ('5). Gazdele au replicat prin Costin Lazăr ('17) și Maftei ('24), dar execuțiile lor au lăsat de dorit. Moldovenii puteau pleca în avantaj la cabine, dar Cristea ('45) și Bole ('45+2) nu l-au putut învinge pe Balauru. Ieșenii au început ca din pușcă și actul secund. Bole ('53) a reluat pe lângă din interiorul careului mic, iar Cristea ('55) a șutat în portarul advers din doar 6 metri!

Elevii lui Neagoe au solicitat și un penalty după un duel între Bole și Ivanovici, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue ('56). Ilfovenii au răspuns prin Maftei ('56), care a trimis peste de la distanță, și prin Bălan, care a avut în două rânduri golul în bocanc. Prima dată, a șutat direct în brațele lui Grahovac ('58), iar a doua oară a căutat colțul lung, însă goalkeeperul oaspeților a reușit să respingă in extremis ('65). Marinescu putea aduce victoria în tabăra echipei sale, dar șutul său de la 20 de metri a fost parat de Grahovac ('90). Scor final: 0-0.

loading...
PUTETI CITI SI...