Fără precedent! Șumudică: "Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază"

Postat la: 14.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Fără precedent! Șumudică:

Sursa foto: digisport.ro

Marius Șumudică (44 de ani). antrenorul formației Astra Giurgiu spune că o mare parte dintre persoanele implicate în fenomenul fotbalistic din România merg la case de pariuri sportive.

"Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază", este de părere Șumudică. Afirmația a fost făcută seară, la Dolce Sport. Antrenorul Astrei consioderă că nu a comis nicio ilegalitate şi aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină.

De asemenea, Daniel Niculae își apără antrenorul. "Nu este o crimă să pariezi. Atât timp cât nu se pariază pe propriile meciuri, nu cred că este atât de rău. Sunt foarte mulţi sportivi care joacă la pariuri, dar nu cred că pot fi condamnaţi decât dacă mizează pe propriile jocuri", a spus atacantul Astrei, la Digi Sport.

Ceea ce nu vrea să recunoască Daniel Niculae este că persoanele implicate în fotbal NU au voie să parieze. Conform Art. 60 din Regulamentul Disciplinar, Șumudică riscă o suspendare de doi ani.

Alineatul 5 prevede că "Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cu:
1. a) interzicerea oricărei activităti legate de fotbal pentru 2 ani;
2. b) penalitate sportivă de 300.000 de lei
."

 

loading...
PUTETI CITI SI...