Euro 2016. România vs Finlanda. Meciul se va disputa CU SPECTATORI! Federația Română de Fotbal a câștigat apelul cu UEFA

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Euro 2016. România vs Finlanda. Meciul se va disputa CU SPECTATORI! Federația Română de Fotbal a câștigat apelul cu UEFA

Sursa foto: frf.ro

Meciul România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, se va disputa cu spectatori, în urma unei deciizii luate de UEFA, a anunțat frf.ro.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va evolua cu porţile închise confruntarea cu nordicii, în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia.

"În urma pledoariei susținute astăzi (nr: luni) de către juriștii Federației Române de Fotbal în fața Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reușit să suspende toate sancțiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului continental", se arată pe site-ul oficial al FRF.

Detalii despre organizare și procesul de achiziționare a biletelor vor fi oferite marți, într-o conferință de presă a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, găzduită la Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30.

Meciul dintre România și Finldanda, din preliminariile Campionatului European din 2016 va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 

loading...
PUTETI CITI SI...