DNA a descins la sediul FRF! Ce caută procurorii anticorupţie

Postat la: 14.03.2018 16:20 | Scris de: ZIUA NEWS

DNA a descins la sediul FRF! Ce caută procurorii anticorupţie

Din câte se pare, ancheta ar curprinde contractele semnate pe o perioadă de patru ani, 2006 - 2010. Nu e cert dacă procurorii s-au autosesizat sau au demarat cercetările în urma solicitării actualului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu.

"Federaţia Română de Fotbal a pus la dispoziţie, ca de fiecare dată, toate informaţiile şi documentele solicitate de autorităţile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii", se arată din aprtea FRF, conform Digi Sport. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, miercuri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Aici, conform Digi Sport, aceştia cercetează contractele efectuate în perioada 2008 - 2010, atunci când preşedinte era Mircea Sandu, iar Ionuţ Lupescu era director general.

Lupescu este unul dintre cei care candidează la funcţia de preşedinte al FRF, alegerile urmând a avea loc la data de 18 aprilie. Actualul conducător Răzvan Burleanu a făcut o serie de dezvăluiri la adresa "Kaiserului" şi chiar a anunţat că se va adresa organelor legii pentru a se demara o anchetă. "Ce poate să mă înveţe Ionuţ Lupescu, cum să împart comisioanele? Credeţi că cei de la UEFA ştiau de aceste năzdrăvănii pe care le-a făcut domnul Lupescu în România? În zona tehnică, sigur, are toată aprecierea mea... Vom merge în Comitetul Executiv cu faptele pe care le-am descoperit, apoi să intervină procuratura, noi vom prezenta dovezile pe care le avem!", a spus miercuri Răzvan Burleanu la PRO X.

loading...