LIGA 1

Dinamo vs Astra 0-1, în etapa a 13-a. Giurgiuvenii au încheiat turul Ligii I pe primul loc / VIDEO

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Dinamo vs Astra 0-1, în etapa a 13-a. Giurgiuvenii au încheiat turul pe primul loc al campionatului / VIDEO

Astra a câștigat derby-ul etapei a 13-a disputat sâmbătă seara, pe Național Arena, scor 1-0, în fața echipei Dinamo. Meciul a început cu un spectacol creat în tribune de fanii alb-roșilor, în memoria lui Cătălin Hîldan.

Oaspeții și-au creat prima ocazie a partidei, în minutul 4. Enache a centrat, iar mingea a lovit bara. Gazdele au replicat în minutul 38. Gnohere a trimis pe poartă, dar Silviu Lung junior a respins. Giurgiuvenii au ieșit de la cabine hotărâți să marcheze, iar în minutul 47 Budescu l-a pus la încercare pe Arlauskis. După o serie de ocazii nefructificate, Astra a deschis scorul în minutul 83. Teixeira l-a învins pe Arlauskis, cu un șut plasat, iar "câinii roșii" au pierdut pentru a doua oară în acest sezon.

În urma acestei victorii, Astra a acumulat 27 de puncte și a încheiat pe primul loc turul ediției 2015-2016. De partea cealaltă, Dinamo ocupă locul 5, cu 21 de puncte.

Cele două echipe

FC Dinamo: Cerniauskas - Collins Fai, Puljic, Mevlja, S. Filip - P. Anton, Van Haaren - Gavrilă, D. Rotariu, C. Matei (cpt) - Gnohere
Rezerve: I. Popescu - Ghomsi, Nedelcearu, Essombe, V. Costache, Feussi, A. Marc
Antrenor: Mircea Rednic

Astra Giurgiu: S. Lung - Queiros, Geraldo Alves, V. Găman, J. Morais - Lovin, Boldrin - Enache, Teixeira, De Amorim - Budescu (cpt)
Rezerve: Gavrilaș - Ricardo Alves, Oros, Boubacar, Gouriye, Al. Stan, D. Florea
Antrenor: Marius Șumudică

 

loading...
PUTETI CITI SI...