Dinamo Bucureşti - CSU Craiova 2-2. Bară a lui Nistor în prelungiri

Postat la: 05.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dinamo Bucureşti - CSU Craiova 2-2. Bară a lui Nistor în prelungiri

Dinamo și CS U Craiova au remizat în derby-ul etapei, scor 2-2, într-un meci cu multe faze la limită. Dinamo rămâne în afara play-off-ului, iar Craiova pierde contactul cu FCSB.

Oaspeţii au condus de două ori, dar Dinamo a revenit de fiecare dată, iar în prelungiri putea obţine victoria. Universitatea a deschis scorul prin brazilianul Gustavo (22), dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Mihai Popescu la Alexandru Mitriţă. Dinamo a egalat în prelungirile primei reprize, prin slovacul Adam Nemec, după erori ale fundaşului Vladimir Screciu şi portarului Nicolai Calancea. Universitatea a preluat din nou conducerea în min. 55, prin golul lui Cristian Bărbuţ, dar Dinamo a obţinut egalarea pe final, prin Daniel Popa (85), inspirat introdus de antrenorul Vasile Miriuţă.

Dan Nistor putea aduce victoria gazdelor, dar şutul său a lovit bara (90+3). Echipa din Bănie putea primi alte două penalty-uri, în min. 7, la un duel între Nedelcearu şi Gustavo, şi în min. 61, la un duel între Nistor şi Gustavo. Craiovenii au avut o mare ocazie de a face 3-1, în min. 58, dar Bărbuţ a trimis alături cu poarta goală. La Dinamo nu au putut evolua în acest meci noile achiziţii Gabriel Torje şi Antun Palic, iar portughezul Diogo Salomao a fost suspendat. Alexandru Băluţă şi Renato Kelic, de la Universitatea, au fost şi ei suspendaţi pentru acest meci.

Şi meciul tur s-a terminat tot cu scorul de 2-2. Dinamo e neînvinsă de cinci etape, în care a înregistrat trei victorii şi două egaluri. CSU Craiova nu a pierdut în ultimele patru runde, câştigând acasă de două ori şi remizând în deplasare de alte două ori.

FC Dinamo Bucureşti - CS Universitatea Craiova 2-2 (1-1), stadion Dinamo - Bucureşti

Au marcat: Adam Nemec (45+1), Daniel Popa (85), respectiv Gustavo Di Mauro Vagenin (22 - penalty), Cristian Bărbuţ (55).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru de rezervă: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF

loading...
PUTETI CITI SI...