Cu o pereche de colanţi, Monica Niculescu a intrat în istoria tenisului

Postat la: 03.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cu o pereche de colanţi, Monica Niculescu a intrat în istoria tenisului

Monica Niculescu s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen, după două victorii cu jucătoare de top. Românca a început competiţia încă din calificări, unde a susţinut trei partide, iar apoi a trecut de Jelena Ostapenko şi Krsitina Pliskova.

Întrucât în această perioadă China se confruntă cu un val neobişnuit de frig, Monica a devenit prima jucătoare din lume care a apelat la o nouă regulă admisă de WTA. Aceasta prevede ca în condiţii speciale, jucătoarele să poată purta leggins (colanţi), fără a mai fi nevoite să îşi pună pe deasupra şi altceva, notează adevărul.ro.

Serena Williams a participat la Roland Garros într-un "catsuit" care a făcut furori. Ei i s-a permis participarea cu acest echipament, numai după ce a explicat că îl poartă din motive medicale.

În sferturi, Monica Niculescu va evolua contra chinezoaicei Yafan Wang, locul 70 mondial. Pentru accederea în sferturi, Niculescu va primi 13.121 de dolari şi 60 de puncte WTA. În sferturi la Shenzhen este calificată şi Sorana Cîrstea, care va juca împotriva americancei Alison Riske. Deţinătoarea titlului la Shenzhen este Simona Halep, care nu participă la turneul din acest an.

loading...
PUTETI CITI SI...