CSM Poli Iași – Concordia Chiajna 3-1. Cristea și Golubovic, de neoprit!

Postat la: 11.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

CSM Poli Iași – Concordia Chiajna 3-1. Cristea și Golubovic, de neoprit!

Pe un teren dificil din cauza ploii, CSM Poli Iași a debutat cu o victorie în play-out, după 3-1 cu Concordia Chiajna.

După un început mai bun al oaspeților, gazdele au fost cele care au punctat primele pe tabelă. Cristea a deschis scorul din lovitură liberă, cu un șut la vinclu ('12). Ieșenii au solicitat penalty la o intervenție a lui Răsdan, dar arbitrul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue ('23). Moldovenii și-au dublat avantajul pe tabelă în minutul 33. Golubovic a reluat imparabil cu capul, din interiorul careului.

Ilfovenii puteau reduce din handicap prin Serediuc, care a scăpat singur spre poartă, l-a driblat și pe Grahovac, dar un fundaș al gazdelor a reușit să respingă balonul care se scurgea în plasă ('36). Valentin Alexandru nu a fost nici el mai norocos. Atacantul oaspeților a recuperat o minge respinsă greșit de Grahovac, a trimis spre poartă, dar Frăsinescu s-a opus și a degajat balonul ('41).

Valentin Alexandru și-a luat revanșa în startul actului secund, când a punctat cu o lovitură de cap de la 7 metri ('50). Cristea a tăiat elanul Concordiei după nici 4 minute, după ce a dus scorul la 3-1. Atacantul a înscris cu capul, în urma unei lovituri libere executată de Țigănașu ('54).

Terenul i-a jucat feste lui Ștefănescu, care a reluat pe lângă dintr-o poziție bună ('71). Herea a răspuns cu o lovitură de cap, dar fără a-i pune probleme lui Grahovac ('77). Fostul rapidist a avut golul în bocanc și în minutul 85, când a executat periculos o lovitură liberă, dar defensiva gazdelor a scăpat din nou cu fața curată. Scor final: 3-1.

 

loading...
PUTETI CITI SI...