CSM București, umilită la Gyor. Crina Pintea, evoluție fabuloasă

Postat la: 27.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

CSM București, umilită la Gyor. Crina Pintea, evoluție fabuloasă

Fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, CSM București a primit o corecție dură în prima dispută din grupa principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, cea din deplasare cu Gyor. Maghiarele care au avut și ele trei absențe importante, Nora Mork, Eduarda Amorim și Anita Gorbicz, s-au impus cu 36-27, Crina Pintea reușind o evoluție fabuloasă. Pivotul Naționalei României a încheiat meciul cu 9 goluri și un procentaj perfect, 100%.

„Nu am gestionat foarte bine începutul de meci, iar de acolo s-a rupt tot. Şi ele au absenţe importante. Vom face tot ce este posibil, ne dorim foarte mult să ne revenim, dar trebuie să jucăm foarte mult ca o echipă şi atunci vom reuşi", a declarat Aneta Udriștoiu, în timp ce Iulia Curea a punctat: „Se pare că nimeni nu poate câştiga pe terenul lor, dacă ne luăm după meciul din seara asta. Trebuie să avem evoluții mai bune în apărare. Avem partide importante de câştigat până la returul cu Gyor".

„Toată lumea a spus că va fi un meci foarte special pentru mine. Eu am vrut doar să îmi fac treaba şi să dau tot ce am mai bun, la 100%. Mă bucur că am reuşit să fac un meci atât de bun. Mă simt foarte bine în echipă, acest public este minunat, oamenii iubesc handbalul. Nu ştiu dacă voi rămâne aici, nu depinde numai de mine. Toată lumea îmi spune să rămân aici. Îmi fac treaba şi vedem ce se va întâmpla. Noi ne dorim să dăm 100% în toate meciurile şi vedem dacă vom câştiga Liga Campionilor", a punctat Crina Pintea. Următorul joc pentru CSM va fi pe teren propriu, cu Krim, pe 2 februarie.

loading...
PUTETI CITI SI...