Criza la FCSB! Si ultimul varf dorit e pe punctul sa spuna "pas". Nicolae Dica, intr-o situatie foarte grea

Postat la: 20.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Criza la FCSB! Si ultimul varf dorit e pe punctul sa spuna

Billel Omrani pare tot mai departe de FCSB cu fiecare zi care trece. Venirea lui Edi Iordanescu la CFR l-ar fi convins pe atacant sa revina la sentimente mai bune. Astfel, sunt sanse mari ca vârful sa îi spuna "pas" lui Becali, care se vede într-o criza evidenta de solutii.

În seara în care FCSB a pierdut campionatul în fata lui CFR, Gigi anunta cu emfaza ca va lua doi atacanti, nominalizându-i în acelasi timp pe cei trei candidati. Abang nu a mai fost dorit, dupa ce a fost chemat la palat pentru negocieri, iar Nemec a declinat oferta, dorind sa prinda în ultimii ani de cariera un contract pe bani mai multi. Oficialii ros-albastrilor se bazau pe faptul ca Omrani va fi declarat liber, însa în acest moment se vad într-o situatie ingrata. Asta pentru ca, odata cu venirea lui Edi Iordanescu la Cluj, francezul pare decis sa continue alaturi de campioana.

Vârful CFR-ului a fost dorit de FCSB în ultimele luni, mai ales dupa ce Gigi Becali a spus ca Alibec nu mai are nicio sansa sa joace la prima echipa. Vârful parea dispus sa vina, Becali spunând de mai multe ori ca impresarii se roaga de el sa "îl salveze".

În prezent, Omrani se judeca cu ardelenii, sustinând ca semnatura de pe prelungirea de contract nu îi apartine. Varianta oficialilor din Gruia? Sustin ca au documentul original în care apare semnatura lui Omrani pentru prelungirea întelegerii cu un an. În urma acestei neîntelegeri, francezul a apelat la comisii si s-a ajuns la o expertiza grafologica, iar decizia finala urmeaza sa vina în câteva zile. Dar, independent de ce se decide la comisii, Omrani pare decis sa continue la CFR, Edi convingându-l ca va fi un jucator de baza într-un sezon în care are sansa unica de a evolua în Champions League.
Revine Raul Rusescu?

Astfel, vicecampioana are nevoie urgenta de un vârf. Cum Becali nu e dispus sa investeasca bani, dorind sa faca o campanie de achizitii low-cost, se va apela la o solutie de avarie. Aceasta ar putea fi "repatrierea" lui Rusescu, care a cochetat cu o întoarcere în ultimul an.

Becali a luat deja legatura cu vârful, urmând ca zilele viitoare sa fie decisive. Dica e deja în primul cantonament al verii si vrea sa aiba la dispozitie toti jucatorii de baza, pentru a nu repeta experienta neplacuta de vara trecuta. Atunci, staff-ul tehnic al ros-albastrilor a primit întariri pe parcurs, astfel ca a fost nevoie de o perioada lunga pâna când cei adusi pe final de campanie de achizitii sa se integreze în echipa.

"Avem varianta Rusescu, vorbim cu el. Am vorbit si iarna trecuta", a confirmat Gigi zilele trecute. Rusescu a mai jucat la ros-albastri în perioada 2011-2013, când a marcat 42 de goluri în 80 de meciuri oficiale. S-a transferat apoi la Sevilla, iar apoi a mai trecut pe la Braga, a revenit la FCSB si a ajuns în Turcia, la Ankaraspor, iar acum este la Osmanlispor. Din octombrie 2017, dupa ce o perioada buna s-a antrenat singur, a ajuns la echipa a doua a clubului pentru ca nu a renuntat la diminuarea salariului de 600.000 de euro pe an, dupa ce îsi prelungise recent întelegerea. Raul Rusescu a fost ultimul golgheter al ros-albastrilor Ligii 1, în sezonul 2012-2013, cu 21 de goluri.

Morutan si Qaka sunt singurele achizitii oficializate facute de FCSB pâna acum. În acest moment, Dica nu are la antrenamente niciun atacant de "gura portii". Alibec nu e inclus în lotul deplasat la Brasov, iar Gnohere se reface dupa o interventie chirurgicala.

loading...
PUTETI CITI SI...