Cristina Neagu aleasă membru al Comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal

Postat la: 03.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristina Neagu aleasă membru al Comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal

Jucătoarea română de handbal Cristina Neagu a fost aleasă, vineri, ca membru al Comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

Este pentru prima dată în carieră când Cristina Neagu, jucătoare în naționala feminină de handbal, face parte din structurile IHF. Pe durata Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, 336 de jucători/e care au participat la eventimentul sportiv din Brazilia au putut vota pentru componenţa Comisiei sportivilor din cadrul IHF. 94,6% dintre participanţii la JO de la Rio au votat.

Pe 11 noiembrie 2016, Consiliul IHF a confirmat rezultatele alegerilor în cadrul întrunirii din Herzogenaurach, Germania. Vineri, 2 decembrie, rezultatele au fost publicate. Comisia electorală a fost formată din Jean Brihault, Mansourou Aremou, Bader Al-Theyab şi încă doi membrii din staff-ul IHF.

Componenţa comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF): preşedinte este Gro Hammerseng-Edin, cu 178 de voturi, iar membri federației sunt: Diego Simonet (159 de voturi), Mouna Chebbah (129 de voturi), Cristina Neagu (125 de voturi) şi Igor Vori (114 voturi). Toţi membrii sunt handbalişti/e în activitate cu cel puţin două participări la Campionate Mondiale de seniori şi au vârsta de cel puţin 20 de ani.

loading...
PUTETI CITI SI...