Concordia Chiajna și-a schimbat antrenorul

Postat la: 26.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Concordia Chiajna și-a schimbat antrenorul

Adrian Falub, 44 de ani, este noul antrenor al formației Concordia Chiajna, după ce Cornel Țălnar și staff-ul său tehnic și-au reziliat, miercuri, contractele pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

Adrian Falub , 44 de ani, va conduce banca tehnică a echipei împreună cu Marius Suller și Gabriel Mărgărit (secunzi), Ioan Câmpean (antrenor cu portarii) și Massimo Stalteri (preparator fizic).

În sezonul trecut, Adrian Falub a reușit s-o califice pe Universitatea Cluj în finala Cupei României, pierdută în fața Stelei (0-3). Tehnicianul nu a reușit să împiedice retrogradarea "șepcilor roșii" în eșalonul secund.

În prima parte a sezonului trecut, Falub a antrenat-o pe ASA Tg. Mureș. În stagiunea 2009-2010, el a pregătit-o FCM Târgu Mureș, cu care a reușit promovarea în Liga 1. În România, el le-a mai antrenat pe Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, CSMS Iași și UTA Arad.

Clubul Sportiv Concordia Chiajna le mulțumește pentru colaborare antrenorilor Cornel Țălnar, Laurențiu Diniță și Radu Sărdescu și preparatorului fizic Constantin Niculae.

Concordia ocupă locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 14 puncte din 18 etape.

loading...
PUTETI CITI SI...