CM RUSIA Croatia - Argentina 3-0; Apus de Messi, rasarit de Croatia - Sport

Postat la: 22.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

CM RUSIA Croatia - Argentina 3-0; Apus de Messi, rasarit de Croatia - Sport

Cel mai bun fotbalist al planetei, Messi, este o cruntă dezamăgire la actualul Campionat Mondial. Vicecampioana mondială este o umbră. Nici Maradona nu mai este ce a fost.

Fără nicio realizare personală, fără să fie ajutat de colegi şi fără să-i ajute, Messi se îndreaptă cu paşi repezi spre aeroport. Doar un joc complicat al rezultatelor, cu meciul Islanda - Nigeria în centru, mai poate permite Argentinei să acceadă în optimi, altfel drumul spre Buenos Aires este liber. Cum Croaţia este deja cu sacii în căruţă, este foarte posibil ca din toată această combinaţie în avantaj să iasă...Islanda. Messi poate ieşi din scena propriei echipe naţionale într-un mod nedrept pentru un fotbalist cu o carieră de excepţie.

Croaţii au obţinut calificare după două jocuri bune, practicând un joc agresiv, pe alocuri dur, reuşind să speculeze fiecare greşeală a adversarului, iar apărarea argentiniană s-a întrecut în gafe. În acest moment Croaţia poate spera să ajungă mai sus de sferturi, echipa are tot ce-i trebuie pentru asta, jucători buni, un tehnician serios şi pragmatism cât cuprinde.

loading...
PUTETI CITI SI...