Cine va transmite meciul de snooker Ronnie O Sullivan - Stuart Bingham de la Bucureşti

Postat la: 29.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine va transmite meciul de snooker Ronnie O Sullivan - Stuart Bingham de la Bucureşti

Meciul demonstrativ de snooker de la Bucureşti, dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham se va disputa la Circul Globus, la 21 noiemrbie, locul de disputare al partidei de la Cluj Napoca urmând a fi stabilit ulterior, a declarat organizatorul evenimentului, Adrian Thiess. Deocamdata doua televiziuni dedicate sportului si-au transmis intentia de a difuza meciul, negocierile fiind in curs.

Cei care doresc să asiste la partida demonstrativă de la Bucureşti se pot înscrie pe site-ul www.eventim.ro, prin intermediul căruia se vor vinde biletele. el mai ieftin bilet de acces la cele două gale va costa aproximativ 15-20 euro. "Biletele se vor putea cumpăra în sistem online de la eventim. Vor fi preţuri accesibile. Am făcut o simulare împreună cu cei de la eventim, probabil că preţul pentru cel mai ieftin bilet va fi undeva la 15-20 de euro", a declarat Thiess.

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie O'Sullivan, le-a transmis fanilor din România un mesaj prin intermediul unei înregistrări video: "Salut, sunt Ronnie O'Sullivan şi sunt nerăbdător să vin în România cu Stuart Bingham, campionul mondial. Aştept cu interes să joc în faţa iubitorilor snooker-ului din România. Pe curând". Ronnie O'Sullivan, deţinător a cinci titluri mondiale la snooker, va susţine două partide demonstrative la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 noiembrie, în compania campionului mondial en-titre Stuart Bingham, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, organizatorul evenimentelor, Adrian Thiess.

În vârstă de 39 de ani, Ronnie O'Sullivan este considerat de specialişti cel mai talentat şi valoros jucător de snooker din toate timpurile. A intrat în circuitul profesionist în 1992, când avea 16 ani, iar un an mai târziu câştiga primul său mare turneu, devenind cel mai tânăr campion al Marii Britanii la snooker. În cariera sa de până acum, Roonie O'Sullivan a devenit de cinci campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 şi 2013, câştigurile sale din snooker ridicându-se la peste 8 milioane de lire sterline. În momentul de faţă, Ronnie O'Sullivan ocupă locul 5 în clasamentul mondial.

Englezul Stuart Bingham, 39 de ani, a câştigat în luna mai Campionatul Mondial de Snooker, care a avut loc la Sheffield, performanţă pentru care a fost recompensat cu 300.000 de lire sterline. Bingham l-a învins în sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe adversarul său de la Bucureşti, Ronnie O'Sullivan. În întreaga sa carieră, Stuart Bingham, care în acest moment ocupă locul 2 în clasamentul mondial, a câştigat 1,7 milioane de lire sterline.

 

loading...
PUTETI CITI SI...