Cel mai greu moment din cariera Simonei Halep! "Ma intrebam: Va veni sau nu?"

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cel mai greu moment din cariera Simonei Halep!

Simona Halep (27 de ani) a petrecut 48 de saptamâni consecutiv pe primul loc în ierarhia WTA si 64 în total, perioada în care a câstigat si singurul ei titlu de Grand Slam, cel de la Roland Garros 2018.

Sportiva din Constanta a recunoscut însa ca a avut parte si de momente extrem de dificile, care i-au marcat activitatea, dupa cum a marturisit recent într-un interviu. Perioada de incertitudine legata de posibilitatea de a-si adjudeca un Grand Slam, dar si întrebarile jurnalistilor pe aceeasi tema i-au ramas puternic întiparite în memorie.

"M-am gândit la acest lucru, dupa zilele dificile de la antrenamente. Eram întotdeauna multumita de felul în care ma antrenez, dar îmi spuneam «Ok, acea mare zi, va veni sau nu?» Întotdeauna am avut întrebarea asta în cap. Nu era neaparat negativista, dar era un fel de presiune. De fiecare data când începeam o conferinta de presa, aceasta întrebare aparea, daca mai cred ca voi câstiga un Grand Slam. Acum s-a încheiat si ma simt mai relaxata", s-a confesat Halep jurnalistilor de la "Tennis Head".

De asemenea, Halep, care de luni, 28 ianuarie 2019, a coborât pe locul 3 WTA, a povestit si cum a sarbatorit succesul de la Paris.
"Am fost incredibil de fericita, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu si eram foarte obosita. Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa si familia mea. Am sarbatorit pâna la 01:00 noaptea si apoi m-am întors la hotel si am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sarbatori", a dezvaluit Halep.
Cele mai tari declaratii de la Australian Open. Simona Halep, printre protagonisti

Fostul lider WTA a stârnit amuzamentul celor prezenti în sala la conferinta de presa de la finalul duelului cu Serena Williams din optimile de finala. "Am simtit ca m-a lovit trenul în primul set. Toate mingile veneau atât de repede!", a declarat zâmbind Simona Halep. Nu putea lipsi nici campioana Naomi Osaka. "Am uitat sa zâmbesc. Mi s-a spus sa zâmbesc si n-am facut-o. Eram panicata. Acum o sa ma gândesc la asta pentru tot restul zilei" a declarat, în stilul caracteristic, Naomi Osaka.

Un moment la fel de amuzant a fost înregistrat la o conferinta de presa a lui Nadal, când un jurnalist a atipit. "Nu e interesant ce se întâmpla astazi", a glumit Nadal, care a continuat cu un "Buna ziua" în italiana, înainte de a-i transmite ziaristului italian: "Stiu ca esti concentrat si ti-ai închis ochii pentru a fi mai concentrat la ceea ce spun".

loading...
PUTETI CITI SI...