Calcule: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

Postat la: 25.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Calcule: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

Scenariile în care Simona Halep poate să o detroneze pe Angelique Kerber din fruntea clasamentului WTA. Cele două se află în jumătăţi diferite de tablou, ceea ce înseamnă că se pot întâlni doar în finală. După ce a ratat la limită numărul 1 mondial în finala de la Paris, Halep are trei posibilităţi în Anglia:

1. Dacă Angelique Kerber este eiminată înainte de sferturile de finală, Halep trebuie să ajungă în semifinale pentru a deveni numărul 1 WTA.

2. Dacă Angelique Kerber se opreşte în sferturile de finală sau în semifinale, Halep trebuie să ajungă în finală pentru a deveni numărul 1 mondial.

3. Dacă Angelique Kerber ajunge în finală, Simona Halep trebuie să câştige turneul pentru a o detrona pe jucătoarea din Germania în fruntea clasamentului mondial.

Cu Halep şi cu Pliskova în urmărire - deşi Pliskova nu poate deveni numărul 1 în săptămâna următoare - şi Kerber apărându-şi punctele la Wimbledon, indiferent ce se întâmplă în următoarea săptămână este foarte probabil ca locul 1 mondial să fie disputat des până la finalul sezonului.

loading...
PUTETI CITI SI...