Begu şi Buzărnescu la Wimbledon 2018: s-au calificat în sferturile probei de dublu

Postat la: 10.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Begu şi Buzărnescu la Wimbledon 2018: s-au calificat în sferturile probei de dublu

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat, luni, în sferturile probei de dublu, după o victorie în 90 de minute în faţa echipei formate din Andreja Klepac (Slovenia) şi Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), scor 7-6(5), 6-4.

Perechea româncelor este cap de serie 15 la Wimbledon 2018, iar parcursul lor până în sferturi a fost unul foarte convingător: victorii pe linie în minimum de seturi. În sferturi, Begu şi Buzărnescu vor juca împotriva perechii cap de serie 12, Nicole Melichar / Kveta Peschke (SUA / Cehia).

Finaliste în turneul pregătitor de la Eastbourne, Begu şi Buzărnescu sunt singurele reprezentante ale României rămase în competiţie la dublu feminin. Monica Niculescu nu a reuşit să repete performanţa extraordinară din 2017, încheiată cu o primă finală de Grand Slam a carierei: alături de belgianca Kirsten Flipkens, jucătoarea din Slatina a fost nevoită să se recunoască învinsă, luni, în faţa perechii Mladenovic / Babos (principalele favorite, victorioase cu 6-3, 6-4).

Eliminată în turul trei la simplu, de Karolina Pliskova, Mihaela Buzărnescu are şansa de a semna o nouă prezenţă în sferturile Wimbledon 2018 la dublu mixt, acolo unde evoluează alături de veteranul polonez Marcin Matkowski.

loading...
PUTETI CITI SI...