Avertisment Țiriac: "Vom vinde turneul de tenis de la Bucureşti, dacă nu va fi construită o arenă nouă"

Postat la: 13.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Avertisment Țiriac:

Guvernul primește un ultimatum de la cel mai bogat român care face un anunț radical. Ion Ţiriac, om de afaceri şi fost tenismen, a declarat că va renunţa la licenţa turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, în cazul în care nu va fi construită o arenă nouă în Bucureşti.

"Vom vinde turneul de tenis de la Bucureşti, dacă nu va fi construită o arenă nouă. Arena Progresul nu va mai primi avizul pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii.", a declarat Ion Ţiriac la Digisport. "Oricum, infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500.", a adăugat Ţiriac.

Terenurile din complexul "Arenele BNR", unde s-au desfăşurat ediţiile trecute ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, nu sunt omologate pentru organizarea unui turneu din categoria ATP 500. "Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate", a conchis Ion Ţiriac pentru sursa citată

loading...
PUTETI CITI SI...