Afla care este cea mai buna casa online in materie de pariuri antepost

Postat la: 25.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Afla care este cea mai buna casa online in materie de pariuri antepost

O sectiune a caselor de pariuri tot mai frecventata de romani in ultima vreme o reprezinta cea a pariurilor antepost (pe termen lung).

Dupa cum lesne se poate deslusi, pariurile pe termen lung sunt cele ce isi afla verdictul la finele unei competitii sau cat mai aproape de finalul ei, indiferent ca acea competitie dureaza o saptamana sau un intreg sezon. Desi acest gen de pariu iti tine banii blocati pe toata perioada competitiei, sansele ca o anumita cota sa fie castigatoare sunt mai mari decat daca daca ai plasa acea cota la un pariu normal. Spre exemplu, sansele ca o cota de 2.3 ce vizeaza un pariu antepost sunt mult mai mari sa fie castigatoare decat daca ai paria, de pilda, ca o anumita echipa va castiga un meci la aceasta cota.

Un alt avantaj al pariurilor antepost este acela ca pot fi combinate pe bilet. Astfel, poti ajunge la o cota totala mare care sa aiba si sanse mari de reusita, situatie pe care in cadrul pariurilor normale nu o vei regasi niciodata. Sigur, pentru ca pariurle antepost sa poata fi combinate pe bilet, selectiile nu trebuie sa fie din aceeasi competitie sau sa implice aceleasi echipe/aceiasi sportivi.

Nu exagera cu pariurile antepost pe un singur bilet

Asadar, o sursa buna de venit, chiar daca trebuie sa te inarmezi cu rabdare, o reprezinta pariurile pe termen lung. Multi fac insa greseala de a plasa foarte multe astfel de selectii pe bilet, pentru a obtine o cota totala exagerata de mare, zicandu-si ca daca tot asteapta atat pentru ca pariul sa fie validat, macar sa obtina un castig mare. Doar ca rar se intampla ca astfel de bilete sa fie castigatoare. Astfel, recomandam ca in locul unui bilet cu 9 selectii sa plasezi 3 a cate 3 si ai sanse mai mari sa iesi mai castigat.

"Paradisul" pariurilor antepost il gasesti la Betano

In cazul in care esti ingrijorat de faptul ca nu vei gasi pariurile antepost din competitiile pe care le doresti, casa de pariuri Betano face aceasta teama sa dispara. Pentru toate competitiile de fotbal care conteaza, chiar si pentru cele mai putin importante, Betano prezinta chiar zeci de pariuri antepost, pariuri ce pot fi localizate in sectiunile "Castigatori competitie" si "Pariuri speciale" de pe pagina principala. In total Betano ne ofera cateva sute de pariuri antepost doar pentru fotbal. Celelalte sporturi importante nu sunt insa nici ele uitate, Betano putand prezenta chiar zeci de pariuri antepost pentru tenis, baschet, handbal etc. .

Oferirea atator pariuri antepost nu reprezinta insa singurul punct forte avut de Betano. Pentru a descoperi mai multe te invitam sa accesezi recenzia casei Betano de pe Intelbet, o recenzie care cuprinde 3 puncte tari, insa si 3 puncte slabe ale acestei case. De asemenea, aici vei gasi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live.

Totodata, pe pagina recenziei gasesti doua butoane care iti permit sa impartasesti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Betano, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul "Adauga feedback". In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau Betano pariuri, nu ezita sa selectezi butonul "Adauga o reclamatie" si sa specifici problema cu lux de amanunte. Acest format al recenziei il gasesti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate, nu doar la Betano.

Daca doresti sa vezi care casa de pariuri este mai buna fara a parcurge recenzia tuturor, te invitam sa accesezi sectiunile din partea stanga a site-ului. In aceste sectiuni se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet, insa si altele.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

loading...
PUTETI CITI SI...