INTERVIU

Adrian Mutu REVINE în fotbal: "Tocmai am semnat pe doi ani". Se vrea selecționerul României

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Adrian Mutu și-a anunțat REVENIREA în fotbal:

Adrian Mutu (36 de ani) nu s-a lăsat de fotbal. Deși a trecut aproape un an de la ultimul meci disputat, în tricoul Petrolului, "Briliantul" va evolua la echipa indiană Pune City. De asemenea, el a anunțat că nu va reveni în Liga I.

"Am mai discutat cu unii si cu altii, insa nimic serios in ceea ce priveste revenirea mea in campionatul romanesc. Tocmai ce am semnat un angajament pe doi ani cu indienii de la Pune City, astfel incat nu mi-am pus problema sa mai joc pentru o echipa romaneasca", a spus Mutu, într-un interviu acordat jurnalistului Costin Deșliu.

Atacantul a dezvăluit cele mai mari regrete din cariera de fotbalist.

"Regrete sunt putine, dar sunt! Regret deciziile pe care le-am luat in trecut, regret ca nu m-am batut pentru "Balonul de aur", am visat sa ajung la Barcelona, regret, deasemenea, ratarea calificarii la Mondialul din 2006, penalty-ul ratat in meciul cu Italia, de la Euro 2008, despartirea de echipa nationala pe alte considerente decat fotbalistice. Soarta mi-a suras in dese randuri, dar nu am profitat decat in mica parte pentru ca nu am stiut niciodata sa surad fals!", a dezvăluit Mutu pentru sursa citată.

"Briliantul" nu a a renunțat la ideea de a mai juca pentru națională și vrea să devină selecționer!

"Dorinta de a imbraca tricoul nationalei nu-a nascut in mine pe vremea cand eram copil, ci a existat mereu. Nu voi uita niciodata prima mea convocare, pentru amicalul cu Grecia din 29 martie 2000, scor 2-0. De atunci, de fiecare data am venit indemnat de un singur gand: acela de a fi titular! Acesta e unicul meu sfat pentru toti tinerii de la nationala: cand vii la lot nu vii pentru a fi rezerva ori pentru a juca 10-20 de minute!

Adrian Mutu nu ar mai imbraca tricoul galben pentru a-l intrece pe Hagi in clasamentul golgheterilor nationalei, ci doar petru a fi titular! Daca ar fi sa aleg intre un meci de-al nationalei in care sa joc 10 minute si sa inscriu golul cu numarul 36 la nationala si unul in care sa fiu titular, l-as alege pe cel din urma!
Sa mai joc macar 2 ani si, usor-usor, sa ma ‘imprietenesc cu meseria de antrenor. Visul meu este sa fiu, la un moment dat, selectionerul echipei nationale si chiar nu am de gand sa-l trec la capitolul ‘regrete'!
", a conchis Adrian Mutu.

loading...
PUTETI CITI SI...