Victor Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă după vizita la Vatican

Postat la: 15.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Victor Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă după vizita la Vatican

Victor Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă după vizita la Vatican şi gafele de protocol şi exprimare ale actualului premier PSD. "Nu înţeleg cum poţi face așa ceva, ti se explică exact care-i protocolul, chiar înainte de a ajunge în faţa Suvernaului Pontif. "

Victor Ponta, invitat la Realitatea TV, în emisiunea "Talk News" a recunoscut că nu s-a simţit bine, din postură atât de fost premier PSD, cât şi de om care a fost în audieţă la Suveranul Pontif, să vadă gafele uriaşe făcute de Viorica Dăncilă.

"Am fost şi eu la Sanctitatea Sa şi vă spun că am fost învăţat elemente de protocol pe scări, nişte oameni merg cu tine pe culoare, îţi spun care e protocolul și cee ce se face în mod normal, că doar nu ne-am născut toţi învăţaţi! Trebuie doar să înţelegi ce ţi se spune, să respecţi regulile. Nu mă simt bine când premierul spune Sfinţia Voastră, bine că nu a zis domnul Papa." Vineri, la audienţa pe care a avut-o cu Papa Francisc, Viorica Dănciă s-a exprimat, textual: "Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity."

loading...
PUTETI CITI SI...