Victor Ponta lanseaza un nou proiect politic

Postat la: 02.09.2017 20:16 | Scris de: ZIUA NEWS

Victor Ponta lanseaza un nou proiect politic

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta duminica un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata de altfel si conferinta de prea. Ponta afirma ca "este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta Mlastina care ne conduce acum".

"E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania". E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!", a scris Ponta sambata pe Facebook, potrivit News.ro.

El distribuie si anuntul de pe contul de Facebook al Pro Romania, conform caruia Ponta, Campeanu si Constantin vor lansa un nou proiect politic. "Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel!", incheie Ponta. Victor Ponta a anuntat vineri la Parlament ca isi va face public peste cateva zile noul proiect politic, precizand ca fostul premier Sorin Grindeanu nu va face parte din el.

„In cateva zile (anunt proiectul politic - n.r.). Nu s-a pus niciodata problema sa faca parte din proiect domnul Grindeanu. Dupa cum stiti va avea o cariera diplomatica, sau ceva de genul acesta. (...) Eu sunt foarte multumit de ideea ca fac ceva de care sa nu-mi fie rusine. Exista compromisuri, orice politica se face cu compromisuri, dar e si o limita a compromisurilor si eu cu domnul Dragnea nu am ce compromisuri sa fac, n-are cu ce functie sa ma cumpere ceea ce ma face sa ma simt foarte bine", a spus Ponta.

Daniel Constantin si-a lansat in 29 mai, pe terasa unui hotel din Bucuresti, noul partid "de centru cu accente patriotice" pe care l-a intitulat Pro Romania si despre care a spus ca va face o politica "altfel", desi principalii membri fondatori sunt oameni care au la activ mai multe partide, precum Eugen Durbaca (ex-PSD) sau Mircea Banias (ex-PNL, ex-PDL), dar si singurul europarlamentar roman afiliat grupului nationalist-extremist din Parlamentul European condus de Marine Le Pen, Laurentiu Rebega si care este finul liderului noii formatiuni.