Teodorovici despre demiterea sa: „Credeam că e de vină Soros"

Postat la: 17.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Teodorovici despre demiterea sa: „Credeam că e de vină Soros

Premierul Mihai Tudose a explicat, luni, de ce l-a demis pe Teodorovici, motivând că acesta se transformase într-un purtător de cuvânt, cu toate că era angajat pentru a furniza consultanță în domeniul financiar-bancar. Teodorovici consideră că șeful PSD, Liviu Dragnea, este responsabil pentru demiterea sa și a lansat o serie de ironii la adresa acestuia:

"Mă simt foarte ușurat pentru că am aflat care ar fi motivul. Și mă gândeam cine ar fi fost în spatele acestei decizii. Credeam că e de vină Soros. Sunt unii care duc discuția în zona bisericii sau a fumatului. Nu are nicio legătură. Din punctul meu de vedere, clar a fost acea decizie din cauza punctului meu de vedere cu privire la stadionul din Alexandria. Eu nu mă opun, nu sunt împotrivă, ci pentru o astfel de activitate. Gică Hagi și-a făcut o investiție din banii lui, iar statul nu l-a ajutat cu absolut nimic, să își facă stadion. Îi mai trebuiau 5 milioane de lei, ca să facă ce are de făcut pentru a juca în liga I. O sumă foarte mică pentru a putea juca la nivel maxim european", a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă este de părere că Liviu Dragnea s-ar afla în spatele demiterii sale, Teodorovici a spus: "Nu am nicio îndoială. Nu are rost să ne ascundem după deget." Premierul Mihai Tudose a numit-o luni pe Rozalia-Dana Varga în funcţia de consilier de stat, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Decizia de numire formulată de prim-ministrului a fost publicată în Monitorul Oficial.

loading...
PUTETI CITI SI...