Situația lui Tudorel Toader, în discuția conducerii PSD

Postat la: 11.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Situația lui Tudorel Toader, în discuția conducerii PSD

Ședința Biroulului Permanent Naţional al PSD are loc la Camera Deputaţilor, în sala Grupului PSD „Ovidiu Şincai" și începe la ora 12.00.

Preşedintele PSD a declarat, sâmbătă, la Slobozia, că îşi doreşte din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, „coerenţă şi asumare de responsabilitate" iar subiectul va fi discutat la începutul acestei săptămâni. „Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Naţional la ora 12,00", a declarat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Dragnea a afirmat că îşi doreşte ca subiectul Ordonanţelor de Urgenţă să se încheie în maximum două săptămâni. „Eu nu cer o ordonanţă anume, vreau doar coerenţă şi asumare de responsabilitate, într-un fel sau altul. Deci vreau ca în maxim două săptămâni de zile să închidem discuţiile despre aceste subiecte - se dau sau nu se dau, dar lumea să ştie", a menționat liderul PSD, conform sursei citate.

PSD a anunţat, prin vocea liderului partidului, că există nemulţumiri la adresa lui Tudorel Toader, care vor fi discutate la începutul acestei săptămâni. Motivul acestor nemulţumiri îl constituie tergiversarea adoptării unor Ordonanţe de urgenţă, pe subiecte delicate din justiţie: pe articolele declarate constituţionale la Codul Penal şi de Procedură Penală, sau o Ordonanţă pe protocoalele ilegale de justiţie.

loading...
PUTETI CITI SI...