Simona Man a devenit primvicepresedinte al Partidului Ecologist Roman

Postat la: 24.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Man a devenit primvicepresedinte al Partidului Ecologist Roman

Fosta sefă a PP-DD, Simona Man, care a fost si secretar de stat in Agentia Nationala de Turism, precum si secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a fost numita primvicepresedinte al Partidului Ecologist Român, avand atributii organizatorice si de coordonare a secretariatului general al formatiunii politice respective.

Interesanta aceasta miscare pe care o fac ecologistii, inaintea alegerilor europarlamentare, dar si in perspectiva alegerilor prezidentiale de la finele acestui an, cu bataie la alegerile parlamentare din 2020. Simona Man este cunoscuta in lumea politica tocmai pentru talentul sau organizatoric, de a construi partide "de la zero", de a mari aria de inluenta a formatiunilor politice, prin noi filiale, prin acoperire pe intreg teritoriu, prin constructie pe orizontala, dar si pe verticala. Asa a fost cladit si PP-DD, care a ajuns in Parlament, cu o mare influenta politica, din pacate fiind dizolvat in aliante toxice cu partidul lui Gabriel Oprea si cu cel al lui Traian Basescu, ambii abuzand de proiectele de dezvoltare propuse de Simona Man, care ar fi oferit o larga reprezentare azi unei formatiuni politice puternice, opozabile - poate - aliantei PSD-ALDE.

Toate aceste miscari politice ne fac sa credem ca ecologistii vor incerca sa joace "cate ceva" pe terenul europarlamentarelor, dar tinta efectiva, contractul Simonei Man cu politica romaneasca, va fi momentul alegerilor parlamentare si o reprezentare puternica in teritoriu, cu o influenta pe masura in parlament.

loading...
PUTETI CITI SI...