Radu Carp, noul preşedinte al PNL Sector 4

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Radu Carp, noul preşedinte al PNL Sector 4

Radu Carp a fost ales, luni, preşedintele filialei PNL Sector 4, în cadrul alegerilor interne desfăşurate la Palatul Parlamentului, acesta rămânând singur în cursa electorală, după retragerea fostului lider, Marius Rogin.

Carp a fost ales cu 223 de voturi, din totalul de 246, fiind singurul candidat după retragerea lui Marius Rogin, cel care a condus filiala până la alegerile locale, când a demisionat din cauza scorului slab obţinut în sector. Marius Rogin a declarat în cadrul şedinţei de alegeri din cadrul filialei că are convingerea că o echipă nouă şi proaspătă va duce spre succes PNL.

„Doresc să vă anunţ că nu voi candida pentru funcţia de preşedinte, oferind astfel ocazia vechilor echipe din sânul PNL, de astăzi, să îşi eprime părerea, astfel încât rezultatul să fie un rezultat care ăs ne ducă spre succes", a declarat Rogin. El a menţionat că „poate rezultatul de la alegerile locale, din Bucureşti, se datorează şi lor". „Poate că nu am fost suficient de expliciţi în ceea ce am dorit să facem pentru Sector şi pentru Bucureşti", a mai spus consilierul general din partea PNL.

Rogin le-a cerut membrilor PNL Sector 4 să taie numele lui de pe buletinul de vot. Liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi a apreciat anunţul lui Marius Rogin, precizând că este înţelept, şi a echipă unită, sper să îi integreze, noul preşedinte, dacă veşi decide să fie domnul Carp să aibă înţelepciunea să firmeze o echip bunp, care să aducă un rezultat bun la parlamentare.

Radu Carp a precizat la rândul lui că nu a exercitat presiuni şi nu a vorbit despre retragerea niciunul candidat. „Este o opţiune personală, regret că sunt persoane care se retrag din cursă", a spus Carp,. Acesta a precizat că îl cunoaşte pe Rogin din campania de la prezidenţiale, când echipa acestuia a muncit mult şi l-a rugat să participe la viitoarele şedinţe.

loading...
PUTETI CITI SI...