"PSD-ul de azi confiscat de Dragnea Mincinosul şi Cartelul lui de hoţi şi impostori distruge tot"

Postat la: 07.02.2018 17:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul premier Victor Ponta a ieșit la atac după declarațiile recente ale ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Acesta susține într-o postare pe Facebook că, prin efectele produse de aplicarea Legii salarizării şi a măsurilor fiscale aprobate de coaliţia de guvernare, „PSD-ul confiscat de Dragnea (...) distruge tot ce a reuşit această ţară în ultimii şase ani şi ne aduce înapoi la anul 2010".

Mai mult, fostul premier acuză guvernul PSD de incompetență și dispreț față de alegătorii săi. „În 2010 ( când s-au tăiat salariile şi pensiile ) oamenii nu s-au revoltat pentru că li s-a spus că asta e singura soluţie la criza economică. Au strâns din dinţi si l-au taxat pe Băsescu cu prima ocazie - la referendumul din 2012 şi apoi la alegerile locale şi parlamentare. Guvernul USL pe care l-am condus nu doar că a redat salariile şi pensiile dinainte de 2010 dar a şi relansat economia şi a reparat gravele derapaje sociale! Aşa am ajuns în 2015 să avem creştere economică sănătoasă, mediu economic stabil şi predictibil şi creşteri sustenabile de venituri!

A venit anul 2017 - Acum situaţia e diferită.

- Oamenii au fost minţiţi că salariile lor vor creşte cu 25 % - minciună !
- Oamenii au fost minţiţi că nu vor scădea salariile prin transferul contribuţiilor - minciună!
- Investitorii au fost minţiţi că impozitul pe dividende va scădea de la 5% ( cât făcuse Guvernul Ponta) la 0% - minciună , acum practic este 15%
- Personalul din sănătate a fost minţiţi că nu va mai plăti impozit - minciună!
- cei din IT au fost minţiţi că nu le vor scădea veniturile după trecerea contribuţiilor la angajat - minciună!
- Profesorii au fost minţiţi că vor avea la dispoziţie banii cuveniţi din titluri executorii - minciună!
- Cei care aveau de recuperat taxa auto au fost minţiţi că vor primii banii - minciună!
- pensionarii au fost minţiţi că vor avea o viaţă mai bună şi acum văd că toate preţurile la alimente, medicamente şi întreţinere au explodat!
- oamenii cu credite la bănci au fost minţiţi că vor suporta mai uşor aceasta povară - minciună !!! Euro a ajuns la un curs istoric de 4.65 şi Robor la fel!

PSD - ul care a guvernat România în 2000-2004 şi 2012-2015 nu ar fi dat niciodată dovadă de atâta incompetenţă administrativă şi atât dispreţ faţă de alegătorii săi! Însă PSD-ul de azi confiscat de Dragnea Mincinosul şi Cartelul lui de hoţi şi impostori distruge tot ce a reuşit această ţară în ultimii 6 ani şi ne aduce înapoi la anul 2010!

Ştiu că membrii simpli ai PSD nu au acum puterea să schimbe ceva / ştiu că cei din conducerea actuală preferă fie să stea scârbiţi deoparte fie să primească pomană o funcţie de la Daddy care să le asigure maşină, birou şi secretară în schimbul rolului jenant de figurant în această piesa tristă!

Eu însă am datoria să construiesc alternativa pentru cei care nu pot fi nici cumpăraţi nici ameninţaţi de Dragnea Mincinosul - pentru toţi cei care cred că nu trebuie să ne întoarcem la anul 2010 doar schimbând numele de Băsescu cu numele de Dragnea - pentru toţi cei care nu acceptă ca PSD să fie noul PDL!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

loading...