Protest la ușa DNA

Postat la: 05.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Protest la ușa DNA

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, alături de alte câteva persoane, protestează miercuri dimineață în fața DNA faţă de prezenţa Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei.

Liviu Pleșoianu, care este membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009, afișează o coală pe care scrie: "Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?". Celelalte persoane poartă şi ele mesaje similare: "Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" şi "Your DNA is corrupt" şi "Kovesi, pe tine cine te Oprea?"

„Întrebările pe care trebuie să i le adresez doamnei Kovesi sunt una: doamna Kovesi ați fost sau nu ați fost în casă la Gabriel Oprea în 2009? E foarte simplu. Doamna Kovesi stă baricadată în templul anticorupție și refuză să se prezinte în fața comisiei de anchetă legal constituită, deși mai nou are și o decizie a Curții Constituționale care o obligă. Domnia sa consideră că nu e bine să nu vină și să stea ascunsă aici. Atunci am considerat că mai bine mă prezint eu. Voi sta până va ieși. (...) Să fie și ea supusă testului poligraf: „Ați fost sau nu ați fost în sufrageria lui Oprea?", a declarat Pleșoianu. Deputatul PSD și-a anunțat prezența în fața sediului DNA încă de marți, în contextul scandalului intern care macină această instituție.

„Nu se mai poate trăi așa în această țară! Eu nu mai accept! Ca atare, mâine dimineață (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în 'spațiul meu privat' din fața sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8,00, îmi voi petrece 'timpul meu liber' în fața Templului Anticorupției, unde sălășluiește Divinitatea Sa. Mă va bucura prezența oricărui cetățean care va alege același 'spațiu privat' și același interval de 'timp liber'. După cum mă va bucura și propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. 'Noi suntem DNA și nu ne lăsăm!' - Foarte bine! Și eu sunt Parlamentar al României. ..și nu mă las! Fie să Fim!", a scris marţi pe Facebook Liviu Pleșoianu. El mai anunţa şi că va fi vizitat în "spaţiul său privat" din faţa sediului DNA de Codrin Ştefănescu, în "timpul său liber".

 

loading...
PUTETI CITI SI...