Primarii PSD de Prahova ar fi primit un SMS prin care sunt indemnati sa trimita cate 5 oameni in fata DNA Ploiesti

Postat la: 14.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Primarii PSD de Prahova ar fi primit un SMS prin care sunt indemnati sa trimita cate 5 oameni in fata DNA Ploiesti

Mai multi primari PSD din Prahova spun ca au primit un SMS de la un consilier judetean, prin care li se cere sa aduca joi oameni la sediul DNA Ploiesti. Mesajul ar fi fost trimis din partea deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher, care neaga insa ca exista o astfel de mobilizare la nivel de partid.

"M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: 'Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti'. Nu conosc detalii. Pentru orice detaliu va rog sa o sunati pe Laura", se spune in SMS-ul ce ar fi fost trimis de consilierul judetean Rares Enescu. Deputatul Laura Moagher, care este si secretar executiv al PSD Prahova, a declarat la Digi24 ca mesajul nu a fost transmis de catre ea personal, precizand ca in cazul oricarei convocari, reuniuni, intruniri a partidului acest lucru il face personal prin SMS.

"Deci nu fac asta prin altcineva, prin interpusi sau colegi", a sustinut Laura Moagher. Ea recunoaste insa ca a purtat o discutie in acest sens "in sediu", dar sustine ca nu exista aceasta mobilizare la nivel de partid. "Afirmatia mea a fost: Eu, Laura Moagher, ca si cetatean roman, cetatean al Prahovei, al Ploiestiului, m-as duce in fata la DNA, pentru ca sunt oripilata de ceea ce se intampla! Aceasta discutie a avut loc in conditiile in care mai multi cetateni au intrat in sediu si au intrebat: Domnule, ce se intampla, nu luati atitudine?", a relatat deputata PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...