Ponta a publicat dovada DNA. A fost martor în dosarul lui Dragnea: "Credeţi că demisionează?"

Postat la: 16.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ponta a publicat dovada DNA. A fost martor în dosarul lui Dragnea:

Victor Ponta a publicat joi, pe contul lui de Facebook, un document al DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator. Astfel, fostul premier intreabă retoric dacă Dragnea va demisiona din funcţie.

"Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA ( nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui) - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?

Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD ( partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani ) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014 !

Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament- dar este prea lacom , insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!

Fiind un PD-ist crescut la scoala lui Basescu , perpelind soriciul pentru Kovesi si lustruind clantele la Cotroceni - Dragnea a murdarit pe oricine reprezinta cu adevarat social democratia din Romania! Ah - si acum facem Congresul al XIV lea ca sa fie aplaudat ca si "Carmaciul" dela Teleorman" mai precizează Ponta, pe pagina sa de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...