PNL Sector 1: Ne manifestăm indignarea și surpriza față de atitudinea USR Sector 1 de astăzi

Postat la: 05.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

PNL Sector 1: Ne manifestăm indignarea și surpriza față de atitudinea USR Sector 1 de astăzi

Liderul PNL Sector 1, Victor Picu, într-un comunicat de presă lansează o serie de acuzații dure la adresa USR sector 1, despre care susține că este "ipsit de coerență și de experiență". Mai mult, liberalul cere structurilor de conducere ale USR Sector 1 și USR București să ia atitudine.

Redăm mai jos comunicatul integral:

"După ce săptămâna trecută, pentru prima dată, ședința Consiliului Local Sector 1 a fost anulată din lipsa cvorumului, Primarul Sectorului 1, absentul Dan Tudorache, nefiind capabil să aducă consilierii PSD la ședință, astăzi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, majoritatea fiind asigurată lui Dan Tudorache de USR.

De cele mai multe ori drumul spre victorie e presărat cu obstacole neașteptate. PNL Sector 1 se vede pus în situația de a lua act de încă un obstacol în drumul său de a asigura cetățenii Sectorului 1 că formațiunile de centru - dreapta pot, în 2020, să recâștige Primăria Sectorului 1 și să readucă administrația locală a sectorului acolo unde îi este locul, în slujba cetățeanului.

Lipsa de coerență și de experiență din cadrul USR Sector 1 ne-a adus în situația de a asista la o ședință de Consiliu Local în care Primarul și-a găsit noi aliați. Condamnăm public acest tip de „a face opoziție" și cerem structurilor de conducere ale USR Sector 1 și USR București să ia atitudine față de acest lucru, astfel încât să nu mai ajungem în astfel de situații.

Este inadmisibil ca astăzi, în condițiile în care partidele din opoziție, la nivel parlamentar pregătesc depunerea moțiunii de cenzură din această sesiune parlamentară, noi, la nivel de sector să fim nevoiți să asistăm la construirea unei majorități ad-hoc de către Dan Tudorache cu USR.

Administrația Sectorului 1 este în colaps de 3 ani. Noi, partidele din opoziție, avem obligația să reprezentăm interesele cetățenilor prin toate mijloacele. Jocurile de genul acesta nu fac cinste niciunui partid, cu atât mai puțin USR și de aceea ne așteptăm ca Președintele USR Sector 1, Clotilde Armand, și conducerea acestei filiala a tânărului partid de opoziție să ia de urgență toate măsurile care se impun, pentru a reprezenta interesele cetățenilor Sectorului 1 și nu interesele personale ale unora sau altora".

loading...
PUTETI CITI SI...