Olguţa Vasilescu: Eu nu sunt pe lista de remaniere, dar Tudorel Toader are restanţe

Postat la: 25.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Olguţa Vasilescu: Eu nu sunt pe lista de remaniere, dar Tudorel Toader are restanţe

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a reproşat, joi, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, faptul că întârzie nepermis de mult cu pachetul de legi ale Justiţiei care trebuiau modificate, în conformitate cu programul de guvernare.

Șeful social-democraților i-a atras atenția lui Tudorel Toader că nu va putea beneficia de susţinere la nesfârşit, nici el dar nici ceilalți miniștrii care nu se mișcă potrivit programului. Liviu Dragnea îi reproșa ministrului Justiției că nu și-a făcut timp să se ducă la comisia juridică pentru a discuta Legea grațierii și că n-a venit cu pachetul de legi promis.

„Se pare că domnul ministru a întârziat foarte mult. Eu o să vorbesc cu colegii mei, le-am transmis deja de ieri că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit.(...) Nu poţi să beneficiezi de susţinere la nesfârşit", a spus, sec, Dragnea. Faptul că șeful PSD are o „listă neagră" a miniștrilor care nu se țin de program și care ar putea fi remaniați este confirmat și de Lia Olguța Vasilescu. Aceasta a explicat și care sunt restanțele lui Tudorel Toader.

„Categoric nu l-a numit Liviu Dragnea în funcție, categoric l-a numit premierul României. Nu ştiu dacă au fost consultări dar decizia a fost a premierului României, Sorin Grindeanu. Categoric până la această ora trebuia să avem în Parlamentul României în dezbatere mai multe legi privind justiţia şi nu e vorba de nişte modificări pe care am vrea noi să le facem ca să scape corupţii de închisoare sau alte lucruri de genul ăsta. E vorba de modificări pe care le-a cerut Curtea Constituțională a României. Despre domnul Toader nu spun că nu şi-a făcut treaba, ci că are restanţe", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Tot ea a spus că n-are niciun motiv să creadă că e pe lista neagră a lui Liviu Dragnea. „Eu nu am restanțe. Dar sunt convinsă că dacă la 1 iulie nu aveam Legea salarizării unitare plecam acasă", a spus, zâmbind, Lia Olguța Vasilescu.

loading...
PUTETI CITI SI...