Olguța Vasilescu este în pericol! Victor Ponta a explodat: "Liviu Dragnea îi va rupe gâtul..."

Postat la: 12.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Olguța Vasilescu este în pericol! Victor Ponta a explodat:

Victor Ponta, liderul Pro România, a lansat un avertisment extrem de important pentru Lia Olguța Vasilescu, despre care spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, ”îi va rupe gâtul cât de curând”.   

„Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguţa are multe defecte, dar are mai mulţi neuroni", a spus fostul premier, la TVR 1. De asemenea, preşedintele Pro România a lansat critici dure şi către alţi social-democraţi ajunsi în frunte, precum Codrin Ștefănescu,.

„Nu prea mai sunt pesedişti în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau şi pe vremea mea, dar nu erau şefi. Pesediştii sunt daţi afară acum. PSD primeşte 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro. Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenţi la învestirea lui Donald Trump", a adăugat preşedintele Pro România, Victor Ponta.

loading...
PUTETI CITI SI...