Olguţa Vasilescu, despre remaniere: Se poate întâmpla orice

Postat la: 12.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Olguţa Vasilescu, despre remaniere: Se poate întâmpla orice

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a afirmat, duminică seara, că în privința remanierii guvernamentale "se poate întâmpla orice", iar cel mai probabil social-democrații vor decide în această privință într-o ședință a Consiliului Executiv Național, care va avea loc miercuri și în cadrul căreia se va dezbate îndeplinirea programului de guvernare.

"Se poate întâmpla orice. Noi vom avea o şedinţă, probabil miercuri, a Comitetului Executiv în care se va dezbate până la urmă implementarea programului de guvernare. Atunci vom vedea care este decizia. Eu nu am de unde să ştiu ce se întâmplă pe celelalte ministere. Pot să vă spun ce s-a întâmplat pe ministerul meu, dar este o comisie care supervizează activitatea întregului Guvern şi probabil că această Comisie are deja conturată o concluzie pe care o va expune partidului", a spus Olguţa Vasilescu, întrebată la Antena 3 asupra veridicităţii variantelor care merg de la înlocuirea unor miniştri până la schimbarea întregului Guvern.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat vineri, la Antena 3, că tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu îşi face griji că ar putea fi remaniată. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră ca raportul privind evaluarea programului de guvernare să fie gata duminică, iar săptămâna viitoare să fie convocat Comitetul Executiv Naţional al partidului.

loading...
PUTETI CITI SI...