Obiectivul lui Traian Basescu inainte de a se retrage

Postat la: 16.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Obiectivul lui Traian Basescu inainte de a se retrage

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat ca se va retrage gradual din fruntea PMP si din viata politica, dar inainte de a intra in aceasta etapa vrea sa mai faca un ultim joc politic la nivel inalt.

Traian Basescu a avut mai multe intalniri cu liderii importanti ai PMP si le-a explicat acestora ca este foarte important sa reziste in aceasta perioada de opozitie, pentru ca partidul se va intari consistent in perioada urmatoare pentru ca vor avea loc miscari de trupe pe scena politica. Surse din PMP ne-au precizat ca Traian Basescu prevede o destramare a actualei coalitii de guvernare in mai putin de un an de zile si vrea ca partidul sau sa fie pregatit pentru momentul in care se va redesena harta politica.

In primul rand, Traian Basescu le-a cerut celor din fostul UNPR sa stranga randurile in fata asaltului gandit de oamenii fideli lui Gabriel Oprea. Conform stiripesurse.ro, acestia vor sa denunte fuziunea PMP-UNPR, dar procesul pare unul cu sanse minime de reusita. Pentru Basescu cel mai important este sa pastreze actuala echipa intacta. De asemenea, liderul PMP le-a cerut parlamentarilor sa caute sa faca racolari pe doua directii. Principala tinta o reprezinta parlamentarii si surse din PMP ne-au precizat ca exista tatonari pentru cateva transferuri in Parlament, dar deocamdata fiecare sta sa vada cum evolueaza lucrurile in propriul partid.

Totodata, Traian Basescu vizeaza o intarire a organizatiilor judetene. Liderul PMP le-a atras atentia presedintilor de filiale ca aceste momente sunt unele de acumulare politica si ca orice transferuri incercate acum ar putea intari serios partidul in perspectiva alegerilor din 2019.

loading...
PUTETI CITI SI...