Moţiunea de cenzură: Parlamentarii PSD şi-au anulat concediile

Postat la: 16.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Moţiunea de cenzură: Parlamentarii PSD şi-au anulat concediile

Parlamentarii PSD şi-au sistat plecările în străinătate şi şi-au anulat concediile pentru a fi prezenţi la moţiunea de cenzură şi la formarea noului Guvern, a declarat, vineri, deputatul Ioan Dîrzu.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că săptămâna viitoare va fi una "fierbinte" cu "depunerea moţiunii de cenzură", care speră să se voteze miercuri.

"Tocmai după decizia de ieri (n.r. - joi) s-au anulat orice deplasări în străinătate, orice alte aspecte prin care ar fi posibil ca anumiţi parlamentari să fie cuprinşi în alte activităţi. Înţelegem cu toţii că obiectivul principal al Parlamentului este de a avea un guvern eficient şi care să pună în aplicare, în detaliu, programul de guvernare de care au nevoie toţi românii", a spus Ioan Dîrzu.

Întrebat de jurnalişti dacă este ordin ca toţi parlamentarii să fie prezenţi săptămâna viitoare în Parlament, Ioan Dîrzu a răspuns că "toată lumea trebuie să fie prezentă", iar "focusarea pentru momentul moţiunii" i se pare foarte importantă.

loading...
PUTETI CITI SI...