Ministrul Marius Dunca: "Nu ne ajută cu nimic să ne războim între noi românii"

Postat la: 12.02.2017 09:48 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Marius Dunca:

Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat sâmbătă, referitor la protestele de stradă, că "nu ajută cu nimic să ne războim între noi românii", iar Guvernul trebuie să ducă la îndeplinire ceea ce a promis în campania electorală.

"Nu ne ajută cu nimic să ne războim între noi românii, să ne arătăm care este mai puternic. Am primit clar decizia Curţii Constituţionale a României (CCR), a Comisiei de la Veneţia, referitor la Ordonanţa nr.13. Totul a fost legal. Noi ca Guvern trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare, şi ceea ce am promis să şi facem. Am promis românilor un trai mai bun, am promis clasa de mijloc am promis relaxare fiscală, pensii mai mari,sprijinirea firmelor româneşti, sunt lucruri care trebuie duse la îndeplinire", a punctat Marius Dunca la o conferinţă de presă.

Dunca s-a referit şi la cererile protestatarilor din Piaţa Victoriei privind demisia premierului Sorin Grindeanu şi a întregului Guvern. "Încrederea nu o câştigăm şi legile nu le facem în stradă. Sigur, nu este o situaţie plăcută, dar eu vă pot spune că se munceşte pentru implementarea programului de guvernare care a fost votat de Parlament. Reprezintă o bază legală şi vom duce la îndeplinire acest program de guvernare", a afirmat ministrul Tineretului şi Sportului.